Ontwikkelaar: Outis Tech LLC · App: Sayko! (iOS en Android) Versie: 1.0 · Ingangsdatum: 8 november 2026
Op deze pagina lees je hoe je je Sayko!-account en de bijbehorende gegevens verwijdert, en welke gegevens na verwijdering worden bewaard en hoe lang. De pagina staat ook op saykogames.com/nl/legal/account-deletion/.
Verwijderen in de App (aanbevolen)
- Open Sayko! en log in.
- Ga via het menu naar Instellingen → Account.
- Tik op Mijn account verwijderen en bevestig.
De verwijdering gaat direct in.
Als je geen toegang hebt tot de App
Je kunt vanaf elk e-mailadres schrijven naar info@outistech.com. Vermeld:
- Onderwerp: “Verzoek om accountverwijdering”
- Je Sayko!-gebruikersnaam of Sayko-ID (bijv. naam#1234)
- Je inlogmethode (Google of Apple)
We kunnen om aanvullende informatie vragen om te controleren of het account van jou is. We handelen je verzoek uiterlijk binnen 30 dagen af en laten je dat per e-mail weten.
Kan ik sommige gegevens verwijderen zonder mijn account te verwijderen?
Ja. In de App kun je je profielfoto verwijderen, je gebruikersnaam wijzigen (eens per 90 dagen) en je toestemming voor analyse en advertenties intrekken via Instellingen → Privacy. Je kunt ook via het scherm Contact of per e-mail vragen om specifieke gegevens te verwijderen.
Wat wordt verwijderd
- Je profiel: je gebruikersnaam, Sayko-ID en profielfoto
- Je e-mailadres, je inlog-ID’s van Google / Apple en je authenticatierecord bij Firebase
- Je apparaatgegevens: je apparaat-ID en meldingstokens
- Level, XP, titels, statistieken, SP-saldo en cosmetica
- Je vriendschappen en vriendschapsverzoeken, je blokkeerlijst en je meldingeninbox
- Je abonneerecord bij onze aankoopdienstverlener RevenueCat
- Als je met Apple of Google bent ingelogd, wordt de koppeling van Sayko! met je account bij Apple of Google ingetrokken
In de spelgegevens van andere spelers verschijnt je naam als “Verwijderde speler” en wordt je foto verwijderd. Kopieën in back-ups worden binnen maximaal 30 dagen gewist.
Wat wordt bewaard
| Gegevens | Waarom | Termijn |
|---|---|---|
| Aankoop- en transactiegegevens (waarbij de koppeling met je account is verwijderd) | Fiscale en boekhoudkundige verplichtingen, geschillen over terugbetalingen | 7 jaar |
| Gegevens over bans | Voorkomen dat accounts en apparaten die wegens regelovertredingen zijn verbannen opnieuw inloggen | Zolang de ban duurt |
| Lopende meldingen en moderatiegegevens | Afronden van de beoordeling | Tot 12 maanden na afsluiting |
| Toegangslogboeken van de server (inclusief IP-adres) | Beveiliging en voorkoming van misbruik | 400 dagen |
Belangrijk
- Het verwijderen van je account zegt je abonnement niet op. Zeg het eerst op in de App Store of Google Play.
- Je SP-saldo en cosmetica gaan definitief verloren; verwijdering kan niet ongedaan worden gemaakt.
- Je Premium en aankopen van spelmodi zijn gekoppeld aan je store-account; volgens de regels van de store kunnen ze met Aankopen herstellen worden hersteld op een nieuw Sayko!-account dat hetzelfde store-account gebruikt.
- Gastaccounts bewaren geen permanente gegevens; ze vervallen automatisch 24 uur na het laatste gebruik.
Zie voor details het Privacybeleid.